Om oss

Historien bak Gomaye
Gomaye var grunnlagt i 2018 og er et skandinavisk merke for stilige kvinner som setter høye krav til kvalitet og design. Med dype røtter i dualisme som kommer fra en kombinasjon av internasjonale trender og den danske design tradisjonen, skaper Gomaye sine to årlige kolleksjoner. Møtet mellom disse, er det vi kaller «twisted classics», som er klassiske design med en sofistikert stil. 

Målet til Gomaye 
Gomaye sitt mål er å skape mer refleksjon og eleganse inn i kvinners garderober.  Vi ønsker å skape design med samspill mellom stoff, teksturer, farger og fassonger som brukes sammen på nye og uventede måter slik at stiling blir den bestemmende faktoren.  Uten å måtte følge trender, Gomaye er til for kvinner som investerer i klær som hun vil elske i mer enn bare en sessong. På samme tid, er hver kolleksjon en kommentar på trendene for øyeblikket, hvert enkelt plagg sitt element er skapt for å løfte antrekket ditt og skape inntrykk. 

Din Gomaye
Gomaye var skapt med stil i tankene. Gomayes design tilbyr ingen definiteive svar og kan kombineres for all tid. Våre stiler tilbyr rom for din personlige tolkning slik at du kan uttrykke deg selv. 

En del av noe større
Gomaye er en del av en internasjonal moteleverandør med 50 år under beltet. Gomaye er et nytt og innovativt merke som har vokst ut av et etablert merkevarehus som består av hele 15 merker. Dette betyr at Gomaye kan tilby design av den høyeste kvalitet med den beste passformen.