Frontpage SEO

---
Gomaye er stil og kvalitet

Gomaye tilbyr klær til stilige kvinner som prioriterer både kvalitet og design. Merket er skapt med stil i tankene. Med dype røtter i dualisme som kommer fra en kombinasjon av internasjonale trender og den danske design tradisjonen, skaper Gomaye sine to årlige kolleksjoner. Våre twisted classics er inspirert av dette og er klassiske design med en sofistikerte edge som kaprer de siste trendene.

Mix og Match
Gomaye er for kvinnen som investerer i klær som hun vil elske i mer enn bare en sessong. Målet er da å skape mer refleksjon og eleganse i kvinners garderobe. Våre design tilbyr ingen definitive svar og kan kombineres for all tid. Ethvert element er skapt for å løfte antrekket ditt og skape et inntrykk. Vår jobb er å gjøre at folk drømmer og for å gjøre deg spent på å kle deg på en helt ny måte. Mix og match klærne dine på en hver tenkelige måte. Bare fantasien setter grenser. 

Vi er Gomaye
Gomaye er et skandinavisk merke som var opprettet i 2018. Gomaye er en del av Godske Group, en internasjonal moteforhandler med 50 års erfaring i motebransjen. Gomaye er et nytt og innovativt merke som har vokst ut av et etablert merkevarehus med hele 15 merker. Gomaye kan tilby design av høyeste kvalitet med en perfekt passform. 

Bli Inspirert
På leting etter antrekks-inspirasjon? – her får du muligheten til å finne alt fra kjoler til bukser til tilbehør som passer deg. Husk å abonner på vårt nyhetsbrev slik at du er den første til å motta nyheter, personlige rabatter,  og fantastiske avslag. Våre sosiale medie kanaler er kontinuerlig oppdattert med nytt innhold og stiler. Følg Gomaye på Facebook og Instagram og utforsk vårt utvalg av klær, og bli inspirert.

Bli med i Gomaye kundeklubb

Få siste nytt, tilbud og info om spesielle begivenheter.